Bedrijfsprofiel

Met VB Betonboringen & Sleuvenzagen heeft u altijd een meedenkende onderaannemer met hart voor de zaak op het bouwterrein.
VB Betonboringen & Sleuvenzagen is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van: betonboren - betonzagen - sleuvenzagen - chemische verankering - precisie sloopwerk.
Wij werken voor bouwbedrijven/aannemers, diverse collega boorbedrijven, grond, weg en waterbouw en voor de particuliere sector. Onze projecten bestaan uit woonhuizen, winkels, ziekenhuizen, gevangenissen, overheidsgebouwen, enz.
We zijn een sterk groeiend betonboorbedrijf. Dat kwalitatief en kwantitatief aan de top staat in het boren en zagen in beton en het zagen van sleuven. Het bedrijf werkt op kwalitatief eenzame hoogte. Stofvrij!!! en volgens alle ARBO-normen. Wij hebben veel oog voor onze medewerkers en het is ons streven om iedereen optimaal gemotiveerd te houden. Daarom zijn ook alle primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bijzonder goed geregeld. Werkzaamheden worden altijd naar behoren uitgevoerd en de werkplek word altijd opgeruimd. Personeel werkt met moderne machines die periodiek voorzien worden van een NEN keuring en zijn daarom op de bouwplaats ook ten alle tijden volledig inzetbaar.